021/210-0254 office@abco.co.rs
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kancelarije

Poslovanje Privrednog društva za projektovanje i izvođenje geodetskih radova „AB&Co Geosystem“ D.o.o. i Optike „Bjelica“, odvija se na 5 lokacija (poslovnih prostora):

Sedište: Novi Sad, Vase Stajića br.30/12

Poslovna jedinica br.1: Novi Sad, Vase Stajića 20

Poslovna jedinica br.2: Beograd, Resavska br.16

Poslovna jedinica br.3: Čajetina, Svetosavska br.4

Poslovna jedinica br.4: Optika Bjelica, Novi Sad, Teodora Pavlovića br.36

Zajedničko za sve lokacije je, blizina korisnicima naših usluga ( projektantske kuće, advokati, berze nekretnina, javna preduzeća, državni organi, službe za katastar nepokretnosti…).

Optika Bjelica se nalazi u blizini Kliničkog centra Novi Sad, na Bulevaru Evrope koji omogućuje dobru saobraćajnu komunikaciju.

Svih 5 poslovnih prostora (4 u vlasništvu i 1 u zakupu) su prilagođeni broju zaposlenih koji u njima rade, tako da se obezbedi standard od najmanje 10 m² po zaposlenom.

Svaki poslovni prostor ima sve neophodne prostorije (radni prostor, prijem stranaka i mušterija, prostorije za održavanje higijene, toaleti, magacini, prostorije za ishranu i odmor zaposlenih, arhiva).

Optika Bjelica, se nalazi neposredno uz Očni centar „BJELICA“ u Novom Sadu, u ulici Teodora Pavlovića br. 36.

Očni centar „BJELICA“ pruža zdravstvene usluge iz oblasti oftalmologije i posluje uz podršku i saradnju privrednog društva za projektovanje i izvođenje geodetskih radova „AB&Co Geosystems“ iz Novog Sada.

Oba ova privredna subjekta posluju kao kompanija u vlasništvu bračnog para Bjelica, Dr Dragane Bjelica, specijaliste oftalmologa, strabologa sa višegodišnjim iskustvom stečenim u Kliničkom centru Vojvodine i Aleksandar Bjelica, diplomirani inženjer geodezije.

Dr Dragana Bjelica i Aleksandar Bjelica dipl. inž.geod. u svojim oblastima predstavljaju priznate stručnjake na nivou Republike Srbije.